Jarenlang ervaring in complete woon renovatie!

Als vakbedrijf zijn wij al jarenlang ervaren in complete woning renovatie en woning verbouwing. Zowel badkamer renovatie en badkamer verbouwing, keuken renovatie en keuken verbouwing als trappen renovatie en trappen verbouwing, horen tot onze expertise naast onze vakkundigheid ten aanzien van alle overige bouwkundige werkzaamheden aan uw woning. Ook installatiewerk en het schilderen van woningen voeren wij volledig in eigen beheer uit. Hierbij kunt u rekenen op heldere deskundigheid.

Uw droomwoning

Bij uw woning renovatie of woning verbouwing, kijken wij samen met u naar uw wensen en alle technische en praktische mogelijkheden. Wij kunnen u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden op het gebied van veiligheid, efficiëntie en uitstraling zodat uw stucwerk, kelderafwerking, tegelwerk, vloeren, metselwerk, sanitair en vervanging van de ramen zoveel mogelijk een geheel zullen vormen na de renovatie of verbouwing.

Keurige afwerking

U moet zich geen zorgen hoeven te maken over de draagconstructies van muren en een correcte uitvoering van werkzaamheden als: sloopwerk, stuc- en tegelwerk, het verleggen en/of aanleggen van het leidingwerk en afvoersystemen. Ook werkzaamheden aan elektra, vloerverwarming, plafonds en ventilatie doen wij voor u. U moet kunnen rekenen op een keurige afmontage die de afwerking van uw woning completeert.

De voordelen

  • Beter wooncomfort
  • Nieuwste technieken en bouw materialen worden toegepast
  • Duurzaamheidsaspect
  • Besparing op overdrachtsbelasting