Plafonds met het plafond-systeem

U bent toe aan een nieuw plafond, maar ziet op tegen de rommel? Dan is een spanplafond de perfecte oplossing. Het spanplafond wordt binnen 1 dag aangebracht onder uw bestaande plafond. Een spanplafond heeft oneindig veel mogelijkheden: van klassiek tot strak modern en afgewerkt tot in de detail. Een plafond waar u van opkijkt.

EEN PLAFOND WAAR U VAN OPKIJKT. IDEAAL VOOR ELKE RUIMTE !

Spanplafonds voldoen aan de normen en eisen, ideaal voor elke ruimte. Het is gemaakt van hoogwaardige kunststof, dat bestand is tegen droogte, kou, warmte en wat ook nog vochtbestendig is. Spanplafonds zijn geschikt voor elke ruimte in huis dankzij het unieke materiaal wat er gebruikt wordt. U kunt kiezen voor een spanplafond voor bijvoorbeeld een badkamer renovatie of badkamer verbouwing.

EEN SCALA AAN KLEUREN EN MOGELIJKHEDEN.

Een spanplafond is een luxe plafond met de juiste uitstraling voor iedere ruimte in uw huis. U kunt kiezen uit een scala aan kleuren bijvoorbeeld, in mat of hoogglans, gedurfde kleurencombinatie en zelfs driedimensionale plafonds. Er zijn nauwelijks grenzen aan het systeem, zelfs driedimensionale plafonds zijn mogelijk. Wij kijken graag met u naar uw persoonlijke plafondwensen.

VERLICHTING EN AFWERKINGSMATERIALEN.

Met verlichting en afwerkingsmaterialen maakt u uw plafond nog persoonlijker. Een rij spotjes of juist die ene lamp . De afwerking in een bijpassend kleur of juist contrasterend. Wat standaard is geïntegreerd zijn bijvoorbeeld het schilderij-ophangsysteem.

Spanplafond-systeem

Onze jarenlange ervaring met badkamer renovatie en badkamer verbouwing, ook met schilderwerk, trappenrenovatie, trappenverbouwing, keuken renovatie, keuken verbouwing, complete woning verbouwing en renovatie, zorgt ervoor dat u een vakbekwaam bedrijf in arm neemt.

U zult versteld staan van het eindresultaat. Wanneer wij tenslotte uw nieuwe plafond aan u opleveren, garanderen wij dat u tevreden zult zijn over de afwerking en uitstraling. Graag zijn wij u natuurlijk ook van dienst met één van onze andere expertises.

Technische informatie

Een spanplafond kan in principe overal gemonteerd worden bij nieuwbouw en renovatie. Een spanplafond wordt zowel particulier als zakelijk toegepast. Een spanplafond wordt vlak onder uw bestaand plafond geplaatst (50 mm) in sommige gevallen zelfs maar 15 mm. Het grote voordeel is dat u het bestaande plafond gewoon kan laten zitten. U heeft dus geen hak -of breekwerk. spanplafonds kunnen desgewenst natuurlijk ook als een verlaagd plafond worden toegepast, waardoor elke hoogte in principe mogelijk is. Onze adviseurs vertellen u graag meer.

De voordelen

  • Doorgaans binnen 1 dag geplaatst
  • Oneindig veel mogelijkheden
  • Minimum aan onderhoud
  • Geschikt voor elke ruimte in huis
  • Elk plafond afgestemd op uw wensen en situatie
  • Vochtbestendig
  • In bijna elke kleur leverbaar