Renovatie en verbouwen van keukens als specialist

U wilt graag een nieuwe keuken, maar heeft geen geld of zin in een enorme verbouwing? Uw keuken renoveren kan dan een goede oplossing zijn! Kleine veranderingen kunnen al voor een compleet nieuwe look zorgen.

BESPAREN OP DE VERBOUWING VAN UW KEUKEN?

Een goede keukenrenovatie of keukenverbouwing geeft uw huis een meerwaarde en vraagt om expertise voor een goede voorbereiding en uitvoering. Wij als vakbedrijf, kunnen u terzijde staan bij alle werkzaamheden.

Renovatie op maat

Uw bestaande keuken wordt volledig aangepast naar uw persoonlijke wensen en keuken ideeën; zoals veranderen van normale keuken naar een hoogglanskeuken of van een eikenkeuken naar een moderne keuken met lichte folie keukenkasten. Onze jarenlange ervaring met keukenrenovatie en keukenverbouwing, maar ook met schilderwerk, trappenrenovatie, trappenverbouwing, keukenrenovatie, keukenverbouwing, spanplafonds, complete woning verbouwing en woning renovatie, zorgt ervoor dat u een vakbekwaam bedrijf in de arm neemt, met expertise op het gebied van alle voorkomende bouwkundige werkzaamheden in en om uw woning.

Voordelig en eenvoudig

Of het hierbij nu gaat om eenvoudige aanpassingen aan het aanrechtblad, de kastruimte, het tegelwerk of om een volledig nieuwe keuken met nieuw leidingwerk en afvoersystemen, wij regelen dat allemaal voor u.

Wanneer u heeft besloten wat u precies in uw keuken wilt laten renoveren, is het handig om een professionele vakman in te schakelen. Bij uw keuken renovatie of keuken verbouwing, kijken wij samen met u naar uw wensen en alle technische en praktische mogelijkheden van deze renovatie of verbouwing binnen uw woning.

U kunt desgewenst zelf uw keukenkasten, wandtegels en dergelijke gaan uitzoeken bij de groothandel en ze bij ons kopen tegen de scherpste groothandelsprijzen. Zo houdt u alles overzichtelijk.

De voordelen

  • Maar één aanspreekpunt
  • Mee- & vooruit denken
  • Jarenlange ervaring
  • Gebruik van A-merk materialen geleverd tegen eerlijke prijzen, of gebruik van zelf ingekocht materiaal
  • Korte doorlooptijd
  • Maatwerk