Goede voorbereiding voor een perfect badkamer

Een badkamer renovatie of badkamer verbouwing vraagt om een goede voorbereiding en uitvoering. Of het bij deze werkzaamheden nu gaat om alleen eenvoudig tegelwerk of een volledig nieuwe badkamer compleet met al het leidingwerk en afvoer, u bent voor uw badkamer renovatie of badkamer verbouwing bij het juiste adres.

ALLES BIJ ÉÉN BEDRIJF!

Bij verbeteringen of vernieuwingen aan uw badkamer, bent u het beste af met een expert die niet hoeft te werken met onderaannemers. Zo houdt u een helder overzicht over de kosten en uitvoering van de gemaakte afspraken omdat u zaken doet met één bedrijf.

Alle mogelijkheden

Bij uw badkamer verbouwing of renovatie, kijken wij samen met u naar uw wensen en alle technische en praktische mogelijkheden van de gewenste aanpassingen of verbeteringen. Ook voor plaatsing van stoombaden, stoom douches of glazen douche deuren kunt u bij ons terecht.

Voldoet aan voorschriften

Bij een renovatie of verbouwing spelen technische- en veiligheidseisen ook een rol. Door jarenlange ervaring, zijn wij uitstekend op de hoogte van alle wettelijke voorschriften en eisen waaraan uw badkamer moet voldoen als het gaat om comfort en veiligheid. U zult versteld staan van het eindresultaat van een onze renovaties of verbouwingen. Graag zijn wij u natuurlijk ook van dienst met één van onze andere expertises.

De voordelen

  • 1 aanspreekpunt
  • U kunt alles uit handen geven
  • Advies over de vele mogelijkheden
  • Badkamer ontwerp op maat
  • Sneller klaar dan als u het zelf doet
  • Onze monteurs hebben oog voor detail